Denne stillingen er utgått!

Leder Norge

Den Norske Israelsmisjon
Arbeidssted:
Oslo
Heltid
Søknadsfrist:
1/12/2019
Se hjemmeside
Kontaktperson:
993 96 764
Vegard Soltveit
Send epost
Søk herSøk her
Om arbeidsgiver:

Den Norske Israelsmisjon (DNI) ble stiftet i 1844, og har arbeid i flere land. Arbeidet vårt er i stor grad knyttet til Israel og Norge. I Norge vil vi vekke til ansvar for misjon blant jøder, og være en kanal mellom kristne i Norge og det jødiske folk. Vi legger stor vekt på et helhetlig misjonsarbeid ute, som innebærer menighetsbygging, evangelisering, diakoni og freds- og forsoningsarbeid.

Vi legger vekt på å bygge en dynamisk og fleksibel organisasjon, hvor vi deler evangeliet med det jødiske folk og engasjerer enkeltmennesker og fellesskap til misjon. Derfor satser vi på frivillighet, kompetanse, nettverksbygging og samarbeid med menigheter.

Leder for arbeidet i Norge – 100% stilling

Vi søker deg som er en teamleder, og som kan lede og utvikle DNI i en spennende endringsfase. Endringene innebærer en mer fleksibel og dynamisk organisasjonsstruktur, nettverksbygging med organisasjoner og kirkesamfunn, og ledelse av staben vår i Norge. Du vil være generalsekretærens nærmeste medarbeider, og blir en del av organisasjonens ledergruppe.

Arbeidet i Norge har til formål å vekke til ansvar for misjon blant jøder, som blant annet innebærer nettverksbygging med organisasjoner og kirker. Avdeling Norge består i dag av 7 årsverk, i tillegg til frivillige medarbeidere som regnes med i DNIs stab. I tillegg er det en rekke foreninger, ressursgrupper og andre engasjerte frivillige.


Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdanning innenfor teologi og ledelse, mastergrad eller tilsvarende
  • Erfaring fra personalledelse/teamledelse
  • Erfaring fra budsjettarbeid og organisasjonsutvikling
  • God kjennskap til kristennorge
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne
  • Evne til å engasjere og inspirere
  • Gode samarbeidsevner
  • Missiologisk innsikt og forståelse vil vektlegges
  • Kjennskap til misjon blant jøder og Israelsteologi vil bli vektlagt

Leder for arbeidet i Norge er en del av Den Norske Israelsmisjon sin ledergruppe, med arbeidssted Oslo. Det må regnes med noe reisevirksomhet. Søkere må identifisere seg med DNIs visjon, formål og verdier. Lønn etter avtale og i henhold til DNIs tariffavtale, med gode kollektive pensjons- og forsikringsavtaler.


Søknadsfrist på alle stillingene er 1. desember 2019.

Ansettelsestidspunkt etter avtale.

Søknader sendes til: post@israelsmisjonen.no

Spørsmål vedrørende stillingene kan sendes vegard@israelsmisjonen.no eller rolf@israelsmisjonen.no.