Denne stillingen er utgått!

Misjonsrådgivere

Den Norske Israelsmisjon
Arbeidssted:
Bergen / Stavanger
Heltid
Søknadsfrist:
1/12/2019
Se hjemmeside
Kontaktperson:
993 96 764
Vegard Soltveit
Send epost
Søk herSøk her
Om arbeidsgiver:

Den Norske Israelsmisjon (DNI) ble stiftet i 1844, og har arbeid i flere land. Arbeidet vårt er i stor grad knyttet til Israel og Norge. I Norge vil vi vekke til ansvar for misjon blant jøder, og være en kanal mellom kristne i Norge og det jødiske folk. Vi legger stor vekt på et helhetlig misjonsarbeid ute, som innebærer menighetsbygging, evangelisering, diakoni og freds- og forsoningsarbeid.

Vi legger vekt på å bygge en dynamisk og fleksibel organisasjon, hvor vi deler evangeliet med det jødiske folk og engasjerer enkeltmennesker og fellesskap til misjon. Derfor satser vi på frivillighet, kompetanse, nettverksbygging og samarbeid med menigheter.

Misjonsrådgivere – to stillinger, 100%

DNI ønsker å styrke og bygge det lokale arbeidet, og søker to stillinger til å utruste, inspirere og følge opp det frivillige engasjementet i Norge.

Du blir en del av vår stab i Norge, som har til formål å vekke til ansvar for misjon blant jøder. Vi ser derfor etter deg som har kompetanse til å formidle engasjerende i forkynnelse og undervisning, utruste mennesker til tjeneste, og kan bygge nettverk og samarbeid med kirker og forsamlinger.
I tillegg kan du få en større koordineringsoppgave tilknyttet arbeidet i Norge, basert på personlige kvalifikasjoner og organisasjonens behov. Dette fastlegges i intervju og stillingsbeskrivelse.

De to stillingene vi nå utlyser vil ha sitt bo- og arbeidssted i Bergens- og Stavangerområdet.


Ønskede kvalifikasjoner:

  • Teologisk utdanning på mastergradsnivå, eller annen relevant utdanning eller arbeidserfaring
  • God kjennskap til kristennorge
  • Gode formidlingsevner
  • Misjonsengasjement og kjennskap til misjon
  • Ledelseserfaring innenfor frivillighetsarbeid
  • Erfaring innenfor organisasjonsarbeid

Personlige egenskaper vil bli vektlagt.  
Misjonsrådgiver er tilknyttet DNIs arbeid i Norge. Det må regnes med noe reisevirksomhet, og uregelmessig arbeidstid. Søkere må identifisere seg med DNIs visjon, formål og verdier. Lønn etter avtale og i henhold til DNIs tariffavtale, med gode kollektive pensjons- og forsikringsavtaler.  


Søknadsfrist på alle stillingene er 1. desember 2019.

Ansettelsestidspunkt etter avtale.

Søknader sendes til: post@israelsmisjonen.no

Spørsmål vedrørende stillingene kan sendes vegard@israelsmisjonen.no eller rolf@israelsmisjonen.no.