Denne stillingen er
ikke lenger tilgjengelig

Ledig stilling hos:

Dagen

Se hele stillingen
Sjå heile stillinga
Illustrasjonsbilde Stilling
Dagen
søker nå en
søker no ein

Sommervikarer

Dagen søker sommervikarer

Liker du å fortelle gode historier og møte nye mennesker? Er du nysgjerrig på hva som rører seg i Kristen-Norge? Har du lyst å skrive saker som virkelig kan bety noe for folk? Da kan en sommerjobb som ferievikar i Dagen være tingen for deg.

Dagen trenger sommervikarer i redaksjonen, både i Bergen og Oslo. Derfor søker vi journalister som trives med å jakte på nyheter, lage reportasjer og som kan levere stoff til ulike plattformer.

Vi er på jakt etter folk som både kan jobbe selvstendig og bidra i ideutvikling og stoffproduksjon sammen med andre i redaksjonen.

Søkere må ha kjennskap til Kristen-Norge, digital kompetanse og et godt og levende språk. Erfaring med foto er en fordel. Det er også et pluss å ha førerkort. De som har journalistutdanning eller annen relevant høyere utdanning blir prioritert.
Som ferievikar i Dagen får du kyndig veiledning når det trengs, utfordringer å vokse på og frihet til å være kreativ. Du blir del av et trivelig redaksjonelt miljø, der vi er opptatt av å dele kunnskap og gjøre hverandre gode.

Dagen er et mediehus i rask utvikling. De siste årene har vi opplevd kraftig digital vekst. Daglig når vi over 30.000 mennesker over hele Norge, fordelt på nett, mobil og papiravis.

Arbeidssted blir redaksjonens kontorer i Bergen og Oslo.

Behovet for vikarer er størst i ukene 25-32.

Dagen er en kristen dagsavis som dekker kristenliv, verdispørsmål og politikk, nasjonalt og internasjonalt. Avisens hovedkontor ligger i Bergen. Vi har også kontor i Oslo, Rogaland og Agder. Ansatte i Dagen må være lojale mot avisens kristne verdigrunnlag.

Søk herSøk her
Arbeidsgiver:
Arbeidsgjevar:
Dagen
Arbeidssted:
Arbeidsstad:
Oslo/Bergen
Ansettelsesform:
Tilsettingsform:
Vikariat
Søknadsfrist:
27/2/2023
Snarest
Kontaktperson
:
er:
ar:
Kari Fure
Redaktør
kari.fure@dagen.no92 86 03 50
Håvard Lied
Klubbleder
413 20 374
Søk herSøk her
Om arbeidsgiver:
Om arbeidsgjevar:

Dagen er en kristen dagsavis som dekker kristenliv, verdispørsmål og politikk, nasjonalt og internasjonalt. Avisens hovedkontor ligger i Bergen. Vi har også kontor i Oslo, Rogaland og Agder. Ansatte i Dagen må være lojale mot avisens kristne verdigrunnlag. Grunnlagt i 1919.

Se hjemmesideSjå heimeside

Flere stillinger

Fleire stillingar

Illustrasjonsbilde Stilling

Maskinpasser

Koffert - Symbol
Den indre Sjømannsmisjon (DISM)
Illustrasjonsbilde Stilling

Rektor / daglig leder

Koffert - Symbol
Kristen Videregående Skole Haugalandet
Illustrasjonsbilde Stilling

Rektor

Koffert - Symbol
Ansgarskolen