Denne stillingen er
ikke lenger tilgjengelig

Ledig stilling hos:

Gå Ut Senteret

Se hele stillingen
Sjå heile stillinga
Illustrasjonsbilde Stilling
Gå Ut Senteret
søker nå en
søker no ein

Rektor

Som rektor ved Gå Ut Senteret vil du daglig være i kontakt med mennesker som ønsker en smak av misjon eller som forbereder seg til et helt liv i tjeneste. Sammen med et kompetent team av fire lærere og 4-6 ettåringer vil du legge til rette for at unge mennesker får utforske troen, øke sin kunnskap om Bibelens innhold og bli kjent med misjonsvirksomhet i andre deler av verden.

I 2023 markeres et nytt kapittel i vår utvikling som skole. Sammen med Salem Menighet, Normisjon Region Trøndelag og Trondheim Samtalesenter samlokaliseres vi i flotte, nye lokaler i Trondheim sentrum. Dette gir oss flere muligheter for samarbeid og synergieffekter. Samtidig med denne spennende prosessen søker vi ny rektor som er klar til å lede skolen inn mot neste kapittel. Vi ser for oss at ny rektor senest må være på plass sommer 2023 men vi kan gjerne tilrettelegge for tidligere oppstart.

Oppgaver og ansvar

Rektor har ansvar for å utvikle Gå Ut Senteret videre til fortsatt å være en toneangivende bibel- og misjonsskole i Norge. Dette innebærer et ansvar for å lede, utvikle og profilere skolen videre. I dette inngår et helhetlig ansvar for driften, både pedagogisk, missiologisk, markedsføringsmessig og økonomisk. Vi ønsker å styrke samarbeidet med Normisjon og Acta – barn og unge i Normisjon både sentralt og regionalt. Sammen med resten av staben påligger det rektor å bygge nettverk også utover til andre organisasjoner, menigheter og kirkesamfunn. Rektor vil også ha ansvar for å være oppdatert på skolepolitiske krav og endringer.

Formell utdannelse

Høyere relevant utdanning, gjerne teologi, pedagogikk, økonomi/ledelse/skoleledelse m.m.

Ønsket erfaring

Relevant ledererfaring, rektor, lærer, gjerne fra kristen friskole, misjonær, pastor, erfaring fra innovativt utviklingsarbeid m.m.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som har gode relasjonelle ferdigheter, og som vil bygge et godt team. Du har god økonomiforståelse, evne til organisering, nytenkning og gode muntlige og skriftlige ferdigheter. Sist, men ikke mist er det viktig for oss at du har solid kristen og teologisk forankring i samsvar med Normisjons profil.

Rammebetingelser

Lønn og pensjonsordning i samsvar med Normisjons lønnsregulativ

Andre forhold

Det må påregnes noe reiseaktivitet i inn- og utland, samt samlinger utenfor ordinær kontortid. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Tiltredelse etter avtale.

Spørsmål rettes til Sondre Kråkenes Høysæter (tlf. 95 79 37 84) eller Lars Aursand (tlf. 47 90 18 23‬). Rektor tilsettes av skolens styre.

Søk herSøk her
Arbeidsgiver:
Arbeidsgjevar:
Gå Ut Senteret
Arbeidssted:
Arbeidsstad:
Trondheim
Ansettelsesform:
Tilsettingsform:
100 % fast
Søknadsfrist:
30/11/2022
Snarest
Kontaktperson
:
er:
ar:
Sondre Kråkenes Høysæter
95 79 37 84
Lars Aursand
47 90 18 23‬
Søk herSøk her
Om arbeidsgiver:
Om arbeidsgjevar:

Misjonsskolen Gå Ut Senteret har som visjon å utfordre og utruste til tjeneste for Jesus på tvers av grenser. Skolen er godkjent for 72 studenter og eies av Salem menighet i Trondheim og Normisjon. Rektor må ha et personlig engasjement for Normisjons visjon og verdier og identifisere seg med vårt verdigrunnlag slik dette er formulert i Normisjons verdidokument for ansatte.

Se hjemmesideSjå heimeside

Flere stillinger

Fleire stillingar

Illustrasjonsbilde Stilling

Salgssjef nysalg

Koffert - Symbol
Knif Trygghet Forsikring
Illustrasjonsbilde Stilling

Daglig leder

Koffert - Symbol
Tent Norge
Illustrasjonsbilde Stilling

Barne- og familieleder

Koffert - Symbol
Sentrumkirken Strømmen